Wednesday, October 27, 2021
Kështu mund të duket një BMW X8
Lajme

Kështu mund të duket një BMW X8

Thashethemet për BMW X8 u shfaqën katër vjet më parë, dhe vetëm kohët e fundit ky model është konfirmuar në mënyrë indirekte nga presidenti i gjigantit gjerman Olivier Zipse. Shfaqjet e reja tani tregojnë se…