Prindërit duhet ta shohin patjetër për të shpëtuar fëmijët, video që tronditi rrjetin

Prindërit duhet ta shohin patjetër për të shpëtuar fëmijët, video që tronditi rrjetin

Një fëmijë ka shpëtuar mrekullisht pasi rrezikoi ta zinte poshtë një prej mobilieve të shtëpisë. Në video tregohet incidenti i rëndë, kur fëmija hap sirtarët e komodinës dhe papritur rrëzohet në tokë.

I mituri goditet nga mobilia, por fatmirësisht largohet dhe ajo nuk e zë poshtë. E gjithë skena është filmuar nga kamerat e sigurisë së shtëpisë, ndërsa e ëma, sapo dëgjon zhurmat dhe të qarën e fëmijës, shkon menjëherë në dhomë. Kjo ngjarje ka ndodhur në qytetin Udon Thani në Tajlandë.

Video është shpërndarë në internet si një paralajmërim për prindërit që të bëjnë kujdes me fëmijët e tyre

Lajme