Ja si “fluturojnë” dollarët në restorantin fantastik “Grand Tropikana” në Deçan

Ja si “fluturojnë” dollarët në restorantin fantastik “Grand Tropikana” në Deçan

Vera në Kosovë në përgjithësi njihet edhe si sezona e dasmave. Në vendin tonë gjatë verës ka më mijëra dasma, të cilat shoqërohen me muzikë, vallëzim dhe ushqime të shumta.
Po ashtu në këto ahengje “gjuhen” edhe koxha para, sidomos për çiftin e ri që jepen si dhurata.

Keq nuk mbesin as muzikantët.
E në një ambient të mrekullueshëm në Deçan, në restorantin tashmë të famshëm, “Grand Tropikana”, janë parë duke “fluturuar” shumë dollarë.

Lajme