Halil Kastrati i nënshtrohet një operacioni, ka nevojë për lutjet tuaja

Halil Kastrati i nënshtrohet një operacioni, ka nevojë për lutjet tuaja

Hoxha dhe humanisti shqiptar z. Halil Kastrati sot i nënshtrohet një ndërhyrjeje.

Stafi i shoqatës që drejton Halil Kastrati na kanë informuar se operimi nuk është shumë i rënde, ai ka nevojë për lutjet tuaja, ne stafi i Korrespodentit dhe te gjithe ndjekesit i urojme shërim të shpejtë dhe te plotë, të presim sa më shpejtë Hoxhë i dashur ashtu siç jemi mësuar, duke hyrë në çdo derë të nevojtarit.
Allahu e shëroftë dhe çoftë pastrim për të!

Lajme