“Ti do një burrë që të rr e h tri herë në ditë”, eѕkalon debati në ѕtudion e Përputhen

“Ti do një burrë që të rr e h tri herë në ditë”, eѕkalon debati në ѕtudion e Përputhen

Debatet në “Përputhen” sa vijnë e nxehen çdo ditë e më shumë.
Së fundmi, një debat i ashpër ka ndodhur mes Tolës dhe Redit, ku shkak u bë një nga takimet e konkurrentes.

Redi iu drejtua Tolës, se ajo do një burrë që e rrah.
“Ti do një burrë që të rrah tri herë në ditë”, ishin fjalët e Redit drejtuar Tolës, e cila u nxeh nga këto fjalë.

Këtu ndërhyri edhe vetë Arjan Konomi i cili tha që të kenë kujdes si shprehen, pasi kohëve të fundit vetëm dhunë po shohim gjithandej.

Lajme