A jeni ne gjendje te luftoni per vendin tuaj nese do ishte nevoja?

A jeni ne gjendje te luftoni per vendin tuaj nese do ishte nevoja?

Ngjarjet e fundit sigurisht i jeni dike i par te gjith dhe ndegjuar se qfar po ndodh ne veri,

Por e gjith situata eshte nen kotroll dhe sesht asgje per tu shqetsuar per momentin gjithqka eshte ne kontroll, por se sa jemi te pregaditur e ka vrejt edhe serbia
A jeni ne gjendje te luftoni per vendin tuaj nese do ishte nevoja?

Reciprocitet qe tash me eshte ven per targat ka revolutar serbet dhe ata asesi spo mund ta pranojn ket fakt dhe kan bllokuar rrugen

Lajme