Ndoshta Nuk Ka Roba Te Shtrejta Por Ky Plaku Do Ju Le Gojhapur Me Gjestin Qe Beri Ne Rruge ..

Ndoshta Nuk Ka Roba Te Shtrejta Por Ky Plaku Do Ju Le Gojhapur Me Gjestin Qe Beri Ne Rruge ..

Emocionuese/plaku kok e këmbë duke ecur 372KM,dhe duke qarë e bertitur ALL-LLAH ALL-LLAH kjo video dhe ky plak tregon qe ka dashurin e madhe ndaj ZOTIT te gjithsis, shiko videon emoc ionuese :S::S:S

Lajme