Nëse do ishte në dorën tënde a do e lironit Hashim Thaqin nga burgu …??

Nëse do ishte në dorën tënde a do e lironit Hashim Thaqin nga burgu …??

A do te deshironit te Lirohet Hashim Thaqi nga burgu

Tani nga sot me 22 mars 2021 merr dety.ren e Kryeministrit prape pas zgjedh.jeve te 14 shkurtit. Prej janarit 2018 eshte krye.tari i partise se Levizjes Vete vendosje,

te cilen e themeloi dhe e drej.toi ne vitet 2005 deri me 2014.Hashim Thaçi eshte presi.denti i peste i Republikes se Kosoves. Ai ishte krye ministri i pare i Kosoves se pavarur, Minister i Jashtem dhe Zevendes kryeministr ne kabinetin e ri te krye.suar nga Isa Mustafa, i cili mori detyren me 12 dhjetor 2014.

Thaçi ishte gjith ashtu kreu i Partise Demo.kratike te Kosoves. Ai u ngrit ne rend te pare si kreu politik i Ush.trise Çlirimtare te Kosoves. Nder kohe, ai sherbeu gjithashtu si kreu i nje qeve.rie te perkohshme ne fund dhe menjehere pas lu.ftes ne vitin 1999..

Votoni ne sondazhin online dhe shprehni mendimin tuaj, kush eshte me i mire si politikan per Kosoven, Albin Kurti apo Hashim Thaci…

Lajme