‘BËN KOT SIKUR DO BURRË, ËSHTË E LIDHUR! IKËN ÇDO MUAJ NË TURQI’, GAZETARI NXJERR BLOF KONKURRENTEN E ‘PËRPUTHEN’! (FOTO)

‘BËN KOT SIKUR DO BURRË, ËSHTË E LIDHUR! IKËN ÇDO MUAJ NË TURQI’, GAZETARI NXJERR BLOF KONKURRENTEN E ‘PËRPUTHEN’! (FOTO)

Jo rrallëherë, konkurrentet e “Përputhen” janë fytyra të njohura të cilët njihen nga publiku edhe para famës.

Së fundmi, ndjekësit i kanë zbuluar të fshehtat Adës, për të cilën thonë se është në lidhje prej vitesh.

“Kjo femer jeton ktu n’Komunë dhe është e lidhur prej vitesh. Ka një lokal n’Komunë dhe shkon çdo muaj në Turqi, bën belin e b*thët. E njof këtë pa u fut n’përputhen”.

Kjo deklaratë vjen nga gazetari Andri Vrapi, teksa tani pritet reagimi i Adës.

Lajme