“Xheku” uron Vjosën: Pushtetet mund të ndërrohen por ti do të mbetesh shembull për të mirë

“Xheku” uron Vjosën: Pushtetet mund të ndërrohen por ti do të mbetesh shembull për të mirë

i njohur Kosovar Naser Rafuna, duket se ka një miqësi me Vjosa Osmanin.

Kështu na ka lenë të kuptojmë sot me anë të një publikimi në llogarinë e tij në Instagram.

Duke zgjedhur një imazh bashkë me të, ai shkroi: Urime Presidente Vjosa Osmani.

Urime dost

Zoti të ndihmoftë në drejtësi dhe në ckado që të punosh e të jemi të kënaqur me punën tëndë.

Pushtetet ndërrohen por ti mbetsh në mbamendje si shembull për të mirë.

Po t’a bëj përhajr para kohe”, duke e shoqëruar me emoji duke duartrokitur.

Lajme