Shpetim Desku ia bën realitet ëndrrën, Burhani i “semaforave“ punësohet ja sa është RROGA E TIJ

Shpetim Desku ia bën realitet ëndrrën, Burhani i “semaforave“ punësohet ja sa është RROGA E TIJ

Agim Bahtiri, i cili foli për gjendjen në Mitrovicë.

Mysafir tjetër ishte Burhani i njohur si ‘’Burhani i semaforave’’ nga që pastron xhama të makinave në semaforët e Prishtinës .

Ai kishte kërkuar një punë dhe e kishte ëndërr të këndonte. Këtë ëndërr ia bëri realitet Shpetim Desku dhe emisioni n’Kosovë show. Atij iu sigurua kontratë në Zvicër dhe paga mujore 2500 franga zvicerane si kengëtar në një lokal të muzikes shqiptare!

Lajme