Mos u brengos nese je i varfer dhe ske pasuri por kenaqu me ate qe te ka dhene Allahu

Mos u brengos nese je i varfer dhe ske pasuri por kenaqu me ate qe te ka dhene Allahu

Mos u brengos nese je i varfer dhe ske pasuri por kenaqu me ate qe te ka dhene Allahu. Për më tepër ndiqni videon e më poshtme.

Lajme