Ai ke degjuar keto gjera te mrekullueshme rreth Xhenetit

Ai ke degjuar keto gjera te mrekullueshme rreth Xhenetit

Në Xhenet ka:

-ushqim nga i cili s’ka nevojë për dietë,

-shoqëri që nuk kanë smirë,

-begati që s’mund të kihet zili,

-jetë, pas së cilës nuk ka vdekje,

-përhershmëri nga e cila nuk ka bezdisje,

-shikim në fytyrën e Allahut, që s’ka kënaqësi më të madhe se ajo,

-ardhmëri për të cilën s’ka frikë,

-kënaqësi e Zotit, pas së cilës s’ka hidhërim.

Një çast në Xhenet është më e vlefshme se kjo bote dhe çka ka në të.

Allahu na bëftë prej banorëve të Tij!

Suad Shabani

Lajme