Bëmë nënë të të ngjajë, Afërdita me vajzën dy metra të gjata

Bëmë nënë të të ngjajë, Afërdita me vajzën dy metra të gjata

Afërdita Demaku është këngëtarja e njohur kosovare dhe njëherit mjaft e pëlqyer sa i përket muzikës popullore.
Rrugën si të ëmës e kanë ndjekur edhe vajza e djali saj, të cilët kanë bashkëpunime edhe me nënën, shkruan “Kosovarja”.

Dona është ajo e cila së fundmi ka lansuar këngën e re “Ani ti gabo”, në të cilën mori vëmendje edhe paraqitja saj e përkyrer.

E sot nënë e bijë kanë sjellë nga një imazh nga përditshmëria.

Nuk kanë thënë kot ‘dardha pikë nënë dardhë’. Nënë e bijë jo vetëm të ngjashme në fytyrë por edhe të gjata dy metra./Kosovarja/

Lajme