Shqiptarët e Sanxhakut me dasmat ndryshuan rrënjësisht duke kthyer melosin popullor vendor, autokton (VIDEO)

Shqiptarët e Sanxhakut me dasmat ndryshuan rrënjësisht duke kthyer melosin popullor vendor, autokton (VIDEO)

Së fundmi në Sanxhakun e shqiptarëve, ne sanxhakun autokton kanë filluar që dasmat e tyre ti bëjnë me muzikë shqiptare, duke e kthyer kulturen tonë, të cilën me dhunë e përmbysi Serbia.
Shikojeni videon për më shumë, dhe ne dëshirojme që të gjithë ti inkurajoni dhe ti mbështetni që të kthehen tek autoktonia.

Lajme