MOTRAT MUSTAFA SJELLIN FOTO ME GRIM TË RËNDË ME TË DALË NGA FRIZERKA….

MOTRAT MUSTAFA SJELLIN FOTO ME GRIM TË RËNDË ME TË DALË NGA FRIZERKA….

Kush nuk i njehë Safeten dhe Sahiden, motrat të cilat kontribuan me këngë- hite tash e sa vite në muzikën popullore.

Dy zëra jo vetëm të artë, por edhe të pandarë që nga paraqitja e tyre e parë skenike.

Publiku i do dhe respekton shumë, pasiqë përherë e kanë ruajtur origjinalitetin e tyre.

Ato nuk kanë rënë pre e kohës moderne.

Së fundmi, këngëtaret kanë sjellë një imazh sapo kanë dalë nga frizerka.

Të bukura si përherë, këto janë motrat e dashura Mustafa./Kosovarja/

Lajme