Mos U Kthefshin Nga Haga Kurr Hashimi Dhe Veseli !! Vjen Deklarata E Papritur Nga Politikani I Njohur…

Mos U Kthefshin Nga Haga Kurr Hashimi Dhe Veseli !! Vjen Deklarata E Papritur Nga Politikani I Njohur…

Tahiraj, ish bashkë luf tetar i heroit te kom.bit Sali Çekaj, ka bërë një koment lidhur me shku.arjen e Kadri Veseli drejt Hages, ku do të intervi stohet nga Gjy.kata Speciale.

Tahiraj ne post.imin e tij potencon se Veseli duhet ta mbroje te zezen e tij që i ka bërë vendit, dhe ta lerë anash paster.tine e lu ftes çlirim tare se nuk ka nevojë për mbroj.tjen nga lideri i PDK-se

Mos u kthefshin nga Haga kurr Hashimi dhe Veseli !! Vjen deklarata e papritur nga politikani i njohur… Tahiraj, ish bashkë luf tetar i heroit te kom.bit Sali Çekaj, ka bërë një koment lidhur me shku.arjen e Kadri Veseli drejt Hages, ku do të intervi stohet nga Gjy.kata Speciale.

Tahiraj ne post.imin e tij potencon se Veseli duhet ta mbroje te zezen e tij që i ka bërë vendit, dhe ta lerë anash paster.tine e lu ftes çlirim tare se nuk ka nevojë për mbroj.tjen nga lideri i PDK-se

Lajme