Sunday, October 24, 2021
PËRULJA NË NAMAZ – RREGULLA DHE DOBI
Lajme

PËRULJA NË NAMAZ – RREGULLA DHE DOBI

Fjala ‘el-hushu’ (përulje) në aspektin gjuhësor do të thotë ulje, qetësi, rehati, nënshtrim, edhe pse nënshtrimi zakonisht ndodh me trup, kurse përulja bëhet me zemër, trup, zë dhe shikim, ashtu siç Allahu thotë: “Të ulura…