O Hoxhë e prisha vetën e familjen nga Bixhozi, Çka të bëj tregom? Ja reagim hoxhës

O Hoxhë e prisha vetën e familjen nga Bixhozi, Çka të bëj tregom? Ja reagim hoxhës

Do të vejmë re se b.ixhozi ka hyrë në të gjitha poret e shoqërisë. Ai është i pranishëm në shtëpi, shkollë, klube, sheshe, hotele, trena, anije, aeroplanë. Shumë vende perëndimore kanë t.entuar të ndalojnë b.ixhozin dhe kjo rezultoi.

Ai është bërë qëllim i shumicës, sepse këtë e kanë parë si mënyrën më të shpejt për të fituar pasuri.

Lajme