Shfletoni dhe shihni foto të papara nga Albumi i Shyhrete Behlulit

Shfletoni dhe shihni foto të papara nga Albumi i Shyhrete Behlulit

Shyhrete Behluli është një ndër këngëtaret më të njohura në skenën muzikore.

Duke qenë gjithmonë e veçantë në forma të ndryshme, ajo shumicën e kohës kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Në të shumtën e kohës ajo ndan momente të shumta bashkë me ndjekësit, duke shprehur lumturinë që ka në mesin familjar.

Për më shumë, në vazhdimësi në këto video mund t’i shihni disa momente që nuk i keni parë deri më tani.
Duke qenë gjithmonë e veçantë në forma të ndryshme, ajo shumicën e kohës kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Në të shumtën e kohës ajo ndan momente të shumta bashkë me ndjekësit, duke shprehur lumturinë që ka në mesin familjar.

Për më shumë, në vazhdimësi në këto video mund t’i shihni disa momente që nuk i keni parë deri më tani.

Lajme