Kënd Do E Vo Tonit Për Pre Sident?Vjosa Osmanin Apo Murat Jasharin?

Kënd Do E Vo Tonit Për Pre Sident?Vjosa Osmanin Apo Murat Jasharin?

Nese do ishin ne ga re per pre sident Murat Jashari dhe Vjosa Osmani cilin do e vo tonit?

Shprehuni ne komen te se cilin do e vo tonit, A e meriton me shume Murat Jashari dhe Vjosa Osmani.

Cilin nga këta të dy do e vo tonit për Pre sident?

Jepni mendimin tuaj në komente dhe tregoni se kush e me riton më shumë të jetë pre sident i Kosovës Vjosa Osmani apo Murat Jashari

Lajme