EMOCIONUESE: KJO ISHTE LETRA E SHËNUAR E ALBIN KURTIT PËR CIMËN

EMOCIONUESE: KJO ISHTE LETRA E SHËNUAR E ALBIN KURTIT PËR CIMËN

Sotë iu dha lamtumira e fundit Rasim Thaçit Cimës. Por kjo ishte letra e shënuar e Albin Kurtit gjatë vizitës së tij.

“Si fëmijë jemi rritur me Cimën. Kur u rritëm e nuk ishim më fëmijë e morëm vesh se quhej Rasim Thaçi. Gëzimin dhe humorin e tij e shtonte kudo e tërë kohën duke e ndarë me të tjerët. Neve tash na duhet ta zvogëlojmë dhimbjen e pikëllimin për të duke e ndarë atë me njëri-tjetrin”.
“Vdekja e tij është e pabesueshme, përveçse e parakohshme”, këto fjalë shkroi kryeministri, Albin Kurti, në Librin e Zisë për artistin Rasim Thaçi – Cima.

Lajme