Lutu gjithmon me keto lutje profetike

Lutu gjithmon me keto lutje profetike

LUTU ME KËTO LUTJE PROFETIKE!

اللهمَّ إنِّي أسألُكَ العافِيَةَ في الدنيا والآخرةِ
O Allah! Të kërkoj të më falësh dhe të më ruash nga çdo e keqe në këtë botë dhe në botën tjetër.

اللهمَّ إنِّي أسألُكَ العَفْوَ والعافِيَةَ في دِينِي ودُنْيايَ، وأهلِي ومالِي
O Allah! Të lutem të më falësh dhe të më ruash nga të këqijat e të metat në fenë time, në jetën time të këtushme, në familjen time dhe në pasurinë time.

اللهمَّ اسْتُرْ عَوْرَتِي، وآمِنْ رَوْعاتِي
O Allah! M’i mbulo të metat dhe më qetëso nga gjërat frikësuese.

اللهمَّ احْفَظْنِي من بَيْنِ يَدَيَّ ومن خلفي، وعن يَمِينِي وعن شِمالِي، ومن فَوْقِي
O Allah! Më ruaj nga para dhe nga prapa, nga e djathta dhe nga e majta, si dhe nga lart.

وأعوذُ بِعَظَمَتِكَ أنْ أُغْتالَ من تَحْتِي
Mbrohem me madhërinë Tënde, që të mos më përpijë nga poshtë toka.

Transmeton Ebu Davudi, Ibn Maxhe

Suad Shabani

Lajme