Gruaja E Cila Vepronte Mirë Por Do Të Jet Në Xhehnem, A E Dini Pse?

Gruaja E Cila Vepronte Mirë Por Do Të Jet Në Xhehnem, A E Dini Pse?

Hoxha i nderuar Behar Mjekiqi në këtë video tregon një hadith tejet interesant dhe trishtues njëherit, gjegjësisht flet për një grua e cila vepronte mirë por do të jet në Xhehnem …

Lajme