Fjalët e fundit që Luran Ahmeti ia tha mikut të tij FOTO

Fjalët e fundit që Luran Ahmeti ia tha mikut të tij FOTO

Pas rezultatit Pozitiv me COVID Aktori i njohur Shqipëtarë iu nënshtrua spitalit. Por ajo që na bërë të vëmendëshëm shfaqet biseda e fundit e tij me një mik të ngushtë që pati Ai. Të lutemi të gjithë për të dhe familjen e tij. NGUSHËLLIME.

Lajme