Daçiq: Po të mos e kishim fa lur, Albin Kurti do të ishte ende në b urg

Daçiq: Po të mos e kishim fa lur, Albin Kurti do të ishte ende në b urg

Kryetari i pa rlamentit serb Ivica Daçiq ka vazhduar të merret me kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti.

Daçiq gjatë ditës së dje shme me Kurtin u mor edhe në se ancën e Kuvendit.

Ai tha në p arlament se sot Albin Kurti nuk do të kishte qenë në gje ndje të ishte kryeministër nëse qe veria e atëhershme e Vojislav Koshtunicës dhe mi nistrat e DOS (Op ozita Demokratike Serbe) nuk do të kishin miratuar li gjin mbi am nistinë për siç u shpreh ai “se paratistët shqiptarë në Kosovë dhe Me tohi”, pë rfshirë Kurtin.

Në të ku ndërtën, sipas Daçiqit, Kurti do të ishte ende në bu rg.

Lajme