Letra emocionuese e një doktori/ ”Ju lutem respektoni gratë sepse kalojnë nëpër luginën e vde kjes për të sjellë jetë”

Letra emocionuese e një doktori/ ”Ju lutem respektoni gratë sepse kalojnë nëpër luginën e vde kjes për të sjellë jetë”

Sot është dita më e trishtë e jetës sime.

Si doktor, unë kam trajtuar aq shumë gra shtatzëna dhe çdo herë që jam në sallën e lindjes i lutem Zotit t’i bekojë të gjitha nënat.

Dhimbja që gratë kalojnë në sallën e lindjes është e papërshkrueshme dhe kjo nuk përfshin vetëm nëntë muajt e shtatzanisë. Ato kalojnë shumë më tepër për të sjellë një jetë të re. Sot qaj me hidhërim, sepse kam humbur një grua, ne lutemi që këto gjëra të mos ndodhin, por ndonjëherë Zoti ka plane të tjera. Pse rasti i kësaj gruaje është kaq i dhimbshëm? Ajo nuk mbetej shtatzënë për 14 vjet. Ne kemi provuar fertilizim in vitro dhe shumë metoda të tjera. Ajo ka vuajtur shumë.

Së fundi Zoti e bekoi. Ishte përtej shkencës dhe diturisë njerëzore. Ajo sapo kishte mbetur shtatzënë pavarësisht faktit që kishte kiste ovarianë dhe tu mor fibroze.

Lajme