Ganimete Musliu Ja”Nxerr Te Zezat”Albin Kurtit:”Ti E Ke Ofenduar Endritin Djalin E Ish Presidentit”…

Ganimete Musliu Ja”Nxerr Te Zezat”Albin Kurtit:”Ti E Ke Ofenduar Endritin Djalin E Ish Presidentit”…

Ganimete Musliu Ja”Nxerr Te Zezat”Albin Kurtit:”Ti E Ke Ofenduar Endritin Djalin E Ish Presidentit”… LAJME
Musliu ka kujtuar rastin kur Albin Kurti kishte deklaruar se ka mbetur vetem edhe djali i Thaçit te martohet me vajzen e Vuçiqit si dhe rastin kur aktivistet e VV kishin tentuar t’i shkonin ne shtepi Veselit.Postimi i Ganimete Musliut:Kur jemi të fëmijet dhe familja Kurti: Ka mbetur veç edhe djali i Thaçit të martohet me vajzën e Vuçiqit.Digjet vetura pri.vate e bashkë shortes së Ministrit Memli Krasniqit.
Kujtojme se Ganimete Musliu diten e Hene kur Albin Kurti u zgjodh Kryeminister i Republikes se Kosoves,deklaroi qe eshte Kryeministri i vetem ne Historikun e Republikes se Kosoves qe femija i tij nuk flet Shqip duke ju referuar qe vajza e Albin Kurtit nuk eshte plotesisht Shqipetare pasiqe qe te gjithe e dijne qe Albin Kurti eshte i martuar me bashkeshorten e tij nga Norvegjia

Lajme