E dhimbshme! Nëna jeton e vetme në varfëri dhe në dhembje për djalin e vetëv’rarë (Video)

E dhimbshme! Nëna jeton e vetme në varfëri dhe në dhembje për djalin e vetëv’rarë (Video)

Në Kërçovë, fshati Drogomishti Madh, jeton një nënë e vetme e në varfëri me imazhet e vetëv’rasjes të birit të saj, ajo eshte shum e vetmuar dhe per kete e tregon edhe ne video.
Djali i saj është vetëvrare dhe kjo nuk ka se me kënd te jetojë, vërtet një dhimbje e madhe për ketë nënë.
Më poshtë ju mund te shihni dhimbjen e nënës.

Lajme