Rrëfimi I Prekshëm, I Dy Fëmijëve Të Cilët Çdo Ditë Rrinë Me Orë Të Tëra Tek Va.Rri I Babait Të Tyre (Video)

Rrëfimi I Prekshëm, I Dy Fëmijëve Të Cilët Çdo Ditë Rrinë Me Orë Të Tëra Tek Va.Rri I Babait Të Tyre (Video)

Rrëfimi i prekshëm, i dy fëmijëve të cilët çdo ditë rrinë me orë të tëra tek va.rri i babait të tyre (Video)

Rrëfimi i prekshëm, i dy fëmijëve të cilët çdo ditë rrinë me orë të tëra tek va.rri i babait të tyre (Video)

Mason dhe Mylan Brazel, janë dy vëllezër të moshës fëmijërore. Ata vizitojnë pothuajse çdo dite va.rrin e babait të në var.rezat e dëshmorëve në Arlington në Teksas, sepse babi i tyre shërbente në ushtrinë amerikane.

Mylan fëmija më i madh thotë se me këtë vizitë i duket sikur e ndjen praninë dhe ngrohtësinë e babait të tyre, ka thënë nëna e tyre Kait Brazel për ABC News.

Rreshter Fred Brazel, 37 vjeçar fillimisht u diagnostifikua me kancer ku më pas humbi përfundimisht Iuftën e tij me këtë sëmundje. Ndiqeni në videon më poshtë rrëfimin e prekshëm të kësaj familje

Lajme