Kjo është Motra simpatike e Vjosa Osmanit, ja vlen ta shikoni (FOTO)

Kjo është Motra simpatike e Vjosa Osmanit, ja vlen ta shikoni (FOTO)

Vjosa Osmani u bë sensacion global gjatë këtyre ditëve me performancën e saj politike gjatë fushatës zgjedhore në Kosovë ku për 1% të votava ai ishte largë fitores së madhe.
Por, përtej performancës politike dhe shumë elementeve pozitive profesionale të Vjoses, si duket ajo ka diqka edhe më të mirë në rrethin e saj.
Është motra Blinera, e cila i ka jap Vjoses mbështetje të fuqishme strategjike në fushatë,por, ajo po njihet edhe për elementin unik të gjinisë femërore.

Elegante dhe e bukur, me një stil i cili e perfeksionon atë si njëren nga zonjat me sensin më poztiv të kohës. Blinera është e martuar dhe ka një vajzë bukuroshe. www.gazetaprojekti.com

Lajme