Bekim Jashari ne lot. Arsyeja do tju emocionoj edhe juve! VIDEO qe nuk duhet ta humbisni

Bekim Jashari ne lot. Arsyeja do tju emocionoj edhe juve! VIDEO qe nuk duhet ta humbisni

Emocionohet Jashari: Qysh ka mundësi që dikush s’ia di skajin pasurisë, e dikush s’ka qumësht me i jep fëmijës.Bekim Jashari, kryetar i Skenderajt ka rrëfyer një rast të rëndë skamnor, i cili e kishte emocinuar mjaft shumë, transmeton Periskopi.‘’Qysh ka mundësi kaq shumë vite pas lufte, dikush s’ia di skajin pasunsië, e dikush s’ka qumësht me i jep fëmijës’’, pyet Jashari tek ‘E premtja’.‘’Shkova prej pune në shpi, isha untu gogja mirë atë ditë. Tuj e kthy bukën erdhi djali Hamëza, tha njani të lypi se i kish dy fëmijë bineq tre muajsh dhe tha qe dy ditë skam pasë as qumësht me i dhënë. Më zuri tavani i shpisë. I thash ngah flugiu, merrja shënimet. Kam thirr dikë nga stafi dhe ia kanë cu do ushqim. Pasi u ardh djali në shpi, nuk jam cu më me hongër bukë. Djali ish nxi dhe tha kuku për neve ku ish tu jetu ai. Jemi ungj, unë hongra pak e djali hiç asnjë kafshatë.’’PERISKOPI.

Lajme