Antoneles së “Përputhen” ia qajn fustanin

Antoneles së “Përputhen” ia qajn fustanin

Antonela është një nga vajzat e “Përputhen”, që po krijon shumë zhurmë së fundi.

Ajo është shumë e prirë për të bërë debate dhe për ti thënë gjërat troç e ashtu siç i ndjen, shkruan “Kosovarja”.

Antonela që nga fillimi ka shprehur pëlqimin për Mevlanin, por që së fundi ka hequr dorë, duke ia lënë Ledianes.

Në faqen e saj në Instagram, Antonela publikon foto të ndryshme, disa nga to mjaftë provokuese, si kjo që po e prezantojmë.

Në fotografi shihet Antonela me një arush të madh, teksa fustani i ngritur zbulon shumë.

Lajme