Do të befasoheni se sa ka ndryshuar Blerona shfaq linjat e saj trupore

Do të befasoheni se sa ka ndryshuar Blerona shfaq linjat e saj trupore

Blerona Zeqiri tregon a eshte ne lidhje dhe si u dobsua.

Kete jave n’Kosove Show, ishte Blerona Zeqiri , moderatorja tregon per sa kohe u debesu dhe cila ishte forma e dobsimit . Blerona tregon edhe per jeten e saj private , tregon edhe a eshte ne lidhje .

Lajme