Ajo qe zbulon e la pa fjale Njeriu përpiqet të rregullojë një grope në shtepin e tij..

Ajo qe zbulon e la pa fjale Njeriu përpiqet të rregullojë një grope në shtepin e tij..

Njeriu Përpiqet Të Rregullojë Një Grope Në Rrugën E Tij,Por Ajo Qe Zbulon E La Pa Fjale . (VIDEO)

Simon tha, “Ai qartë nuk ishte shumë i shqetësuar për këtë dhe ai thjesht u ul atje derisa të shpërthente çelja. Unë mendoj se është e mrekullueshme dhe dua ta pastroj dhe ta ruaj nëse është e shëndoshë nga ana strukturore. Incredibleshtë e pabesueshme të mendosh se e gjitha është bërë me dorë. Partshtë pjesë e historisë sonë, prandaj duhet mbajtur. ”

Ata e dinë se një objekt me rëndësi historike mund të mësojë një mënyrë më shumë sesa një libër mund. Studentët duhet të merren me turne të monumenteve historike si kjo. Kjo mund të jetë një metodë efektive e edukimit.

Surprizat vijnë kur më pak e prisni. Padyshim, kjo është arsyeja pse ato quhen surpriza. Simon nuk do ta kishte menduar kurrë që shtëpia do ta bënte atë një subjekt me interes në vend. A keni qenë dëshmitar i një situate të tillë në jetën reale?

Lajme