A i keni menduar ndonjëher se me cilët shkaqe nuk prishet Agjerimi

A i keni menduar ndonjëher se me cilët shkaqe nuk prishet Agjerimi

Pasi që jemi në pragë të muajit të shejtë të Ramazanit ne duhet paraprakishtë që të pregadisim organizmin ton dhe psiqikën tonë që të presim në mënyrë sa më të mirë të mundëshme muajin e bekuar të Ramazanit. Por a e keni menduar ndonjëher se Çka nuk e prish agjërimin? Për ta mësuar këtë dhe shum detaje të tjera përcjellni ligjeratën e më poshtme.

Lajme