Publikohen pamje të papara të UÇK-së gjatë ushtrimeve në borë

Publikohen pamje të papara të UÇK-së gjatë ushtrimeve në borë

Janë publikuar pamje të papara deri më tani të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.Esat Shala, koleksionuesi i l uftës së UÇK-së, i ka publikuar këto pamje.Ushtria Çlirimtare e Kosovës, shihen duke ushtruar gjatë një kohe mjaftë të ftohtë dhe me borë.Shala nuk ka treguar detaje se ku janë bërë këto xhirime, megjithatë aty shihen u shtarët e UÇK-së duke u shtruar.

Lajme