Çun Lajçi: O Nuk Bahet Shteti Me In ate O Djemtë E Mi?

Çun Lajçi: O Nuk Bahet Shteti Me In ate O Djemtë E Mi?

Ish-ministrja e Arsimit në Shqipëri Besa Shahini ka kr itikuar de klaratën e u.d. të Presidentes Vjosa Osmani, ku gjatë një in terviste për BBC tha se Kosova është vend i zhy tur në kr im dhe në ko rrupsion.

Shahini de klaratën e saj përveqse e ka quajtur si jo të vërtet ka thënë se është popuIiste dhe an ti-pa triotike.

Ndaj kësaj ka re aguar Çun Lajçi duke kritikuar ashpër Besa Shahinin, duke thënë se kjo po e mëson Vjosën çka me i thanë BBC-së.

Lajçi ka kr itikuar edhe Dardan Molliqajn duke thënë se, u co pëtua duke i treguar Albinit se çka me ba e çka me ha ngër!
duke shtuar se si së mundje pa tologjike iu ka ba ish-sh efi i vet!

Lajme