SHPËRNDAJENI / Mirsad Musaj Leku ka nevojë për ndihmën e të gjithëve!

SHPËRNDAJENI / Mirsad Musaj Leku ka nevojë për ndihmën e të gjithëve!

Ne ndihmuam, ndihmo edhe ti!
Mirsad Musaj Leku ka nevojë për ndihmën e të gjithëve!
Shoqata Bëmirëse “Jetimat e Ballkanit” përmes donatorëve e ndihmoj me 2 mijë euro dhe apelon te të gjithë njerëzit e vullnetit të mirë ti dalin në ndihmë!

O Zot shëroje Mirsadin dhe çdo te sëmurë😢

Lajme