Dueli mes Audi’s dhe një traktori në Kosovë: Shikoni kush ka forcë më të madhe

Dueli mes Audi’s dhe një traktori në Kosovë: Shikoni kush ka forcë më të madhe

Audi është njëra nga markat e veturave më të pëlqyera në botë, e gjithashtu edhe në Kosovë
Audi përveç që është luksoze dhe e mirë, ajo ka edhe forcë.

Për forcë sidomos shquhen ato modele që janë ‘Quatro’.
Këtë e dëshmon edhe kjo video në Kosovë, ku një Audi S6 Quatro, e tërheq një traktor.

Lajme