Daçiq ‘dridhë’ Serbinë, Jep një lajm të mirë për gjithë Shqiptarët e Kosovës

Daçiq ‘dridhë’ Serbinë, Jep një lajm të mirë për gjithë Shqiptarët e Kosovës

Tentativat e Ivica Dacic nuk po kanë më sukses. Provoi qw ta bind Gambinw ta tërheq njohjen e Kosovës, por ky shtet mori një vendim të radhës.

Zëvendëskryeministri dhe ministri i Punëve të Jashtme në Qeverinë e Kosovës, Behgjet Pacolli, ka njoftuar në Facebook se shteti i Gambisë eshte i gatshëm për marrëdhënie diplomatike me Kosovën. “Edhe një lajm i mirë për shtetin e Kosovës dhe fuqizimin e saj në arenën ndërkombëtare.

Lajme