Apel ndihmo Jetimat 6 dhe 10 vjeq Shperndajeni

Apel ndihmo Jetimat 6 dhe 10 vjeq Shperndajeni

Shpërndaje 🛑
Kryefamiljari i familjes Pirra ndërroi jetë disa muaj më parë duke lënë pas jetimë dy djemtë e tij 6 dhe 10 vjeç. Kanceri i mori jetën babait të dy fëmijëve, por edhe shpresën e një jete më të mirë. E mbetur e vetme, Eda u zhvendos së bashku me fëmijët pranë familjes së prindërve, ku jeton në një dhomë në kushte shumë të vështira. Le të bashkohemi për t’i ardhur në ndihmë, për t’i strehuar në një shtëpi të re me kushtet bazike.

“Bamirësia nuk të varfëron”

#fundjavendryshe

🔷 Linku i dhurimit: https://fundjavendryshe.org/donate/

🔷 GoFundMe: https://charity.gofundme.com/fundjavendryshealbania

🔷 Paypal: fnfoundationusa@gmail.com

🔷 Numrat e llogarisë:

🔷 Emri i llogarisë Fondacioni Fundjavë Ndryshe

🔺Emri i Bankës: Raiffeisen Bank

🔺 SWIFT CODE – SGSBALTX

🔻0011184027 – ALL – AL76202110130000000011184027

🔻0021184027 -EUR – AL61202110130000000021184027

🔻0031184027 -USD – AL46202110130000000031184027
🔻0051184027 -CHF – AL94202110060000000051184027

🔻 0041184027 -GBP – AL12202110060000000041184027

Lajme