SubhanAllah. Shikojeni se çfarë kanë bërë disa të prishur. Shikojeni ku e kanë lënë këtë fëmijë!

SubhanAllah. Shikojeni se çfarë kanë bërë disa të prishur. Shikojeni ku e kanë lënë këtë fëmijë!

SubhanAllah. Shikojeni se çfarë kanë bërë disa të prishur. Shikojeni ku e kanë lënë këtë fëmijë! .. Femijet padyshim se jane pasuri dhe stoli e kesaj bote. Mirepo pak nga njerezit e kuptojne kete realitet. Allahu na falte. Disa njerez do te beni cmos qe Allahu t’u dhuronte femije.

Por ka disa njerez qe aq te prishur jane, i mbeshtjellin neper kartone dhe i hedhin ne mes te rruges, pavaresisht se temperatura mund te jete shume e ftohte, sic eshte aktualisht, apo ne disa raste tjera te jete temepratura shume e nxehte dhe e paperballueshme per femijet e posalindur. U dergojme mesazh te sinqerte nga ketu gjithe atyre prinderve te prishur, qe kane bere nje gje te tille apo kane ndermend ta bejne nje gje te tille, a nuk ju dhimbset ai femije, a nuk keni aspak meshire? Ose me mire te themi, a jeni ju njerez pash Allahun?

Cfare do te benit sikur dikush t’ju kishte hedhur juve ne te njejten menyre, po po, juve! Si do ishte reagimi juaj kur te rriteshit? A do te ishit ne gjendje ti dashuroni prinderit tuaj? Kurre. Per ate arsye, mos lendoni femijet ne kete menyre, pasi do jepni pergjegjesi!

SubhanAllah. Shikojeni se çfarë kanë bërë disa të prishur. Shikojeni ku e kanë lënë këtë fëmijë!

Lajme