Kaq e kujdeshme është Lulja ndaj Medes  ja çfarë i bën…

Kaq e kujdeshme është Lulja ndaj Medes ja çfarë i bën…

Çifti Meda dhe Lulja janë shpesh pjesë e medias rozë, përfliten poshtë e lartë për marrëdhënien e tyre.

Lulja është nënë dhe bashkëshorte mjaft e dedikuar. Po xheloze? Ndoshta.

Meda është mjaftë merakli, andaj edhe e shoqja i rri gati që ai të shkëlqej, shkruan “Kosovarja”.

Në këtë foto shihet se si në një dasëm, Lulja përkujdeset edhe për detajet më të imëta që bashkëshorti i saj të jetë “tip-top”.

Lajme