Jetimi i vogel shperthen ne lot?!

Jetimi i vogel shperthen ne lot?!

Jetimi i vogel shperthen ne lot: Me mungon babi, jemi pa buke, skemi shtepi, kam ftohte kur bie shi Lajmipress . O Zotë i plotëfuqishëm ruaji dhe mbroji Jetimët sepse ti je i Plotëfuqishmi i plotëmëshirshmi . Ti je një dhe përveq teje tjeter ska.! Më poshtë e keni videon lidhur me këtë jetim që prek zemrën e të gjithve.

Lajme