E mbani mend vajzen shqiptare qe u martua me nje djale me ngjyre? E dhi.mbshme cfare ka ndodhur me te..!!!

E mbani mend vajzen shqiptare qe u martua me nje djale me ngjyre? E dhi.mbshme cfare ka ndodhur me te..!!!

E mbani mend vajzen shqiptare qe u martua me nje djale me ngjyre? E dhi.mbshme cfare ka ndodhur me te..!!! Një vajzë shqiptare shkoi për studime në Londër dhe atje njohu dashurinë e jetës, Henrin.Sic tregon ajo pas shumë vitesh si miq Henri i kishte bërë pyetjen “Të besdis ngjyra ime”.Përgjigja e saj ishte një pu thje.Pas dy vitesh mar.rëdhë nie, ajo mbeti shta.tzënë por prindërit i kërkuan ta abortonte pasi nuk mund të pranon një dhëndër me ngjyrë..LEXO ME TEPER

Lajme