Duda Balje “befason“ me këtë deklaratë për Albinin e Vjosën!

Duda Balje “befason“ me këtë deklaratë për Albinin e Vjosën!

Duda Balje nga SDU ka deklaruar se do ta votojë liderin e Vetevendosjes, Albin Kurtin per kryeministër dhe Vjosa Osmanin per presidente. Para gazetareve Balje ka shtuar se takimi i sotem me Kurtin dhe Osmanin ishte shumë konstruktiv. Ajo eshte shprehur se nuk kane pasur nevojë të bisedojnë për kushtet, ngase Kurti dhe Osmani janë shprehur të gatshem te plotesojnë kushtet e komunitetit boshnjak. Kemi pasur nje takim shumë konstruktiv, kemi bere marreveshje për gjëra shumë të rëndësishme për neve boshnjakeve ne Kosove.

Kam jape perkrahjen time per formimin e Qeverisë dhe votimin e presidentit, ka thënë Balje. Ajo ka shtuar se do te votoj pro zgjedhjes se Vjosa Osmanit për presi.dente.

Lajme