Nëna incizon momentin kur sjell në jetë beben e saj në shtëpi PAMJE

Nëna incizon momentin kur sjell në jetë beben e saj në shtëpi PAMJE

Një grua lindi në shtëpi gjatë karantinës në mënyrë që prindërit dhe babanë e fëmijës t’i kishte pranë. Ajo lindi live në Instagram ku e filmoi të gjithë skenën para 19 mijë personave që po e shikonin. Nëna e re është Ella Roberts, 28, nga Aveley, Essex. Ajo tha se mjekët nuk pranuan dhe theksuan […]

Një grua lindi në shtëpi gjatë karantinës në mënyrë që prindërit dhe babanë e fëmijës t’i kishte pranë. Ajo lindi live në Instagram ku e filmoi të gjithë skenën para 19 mijë personave që po e shikonin.

Nëna e re është Ella Roberts, 28, nga Aveley, Essex. Ajo tha se mjekët nuk pranuan dhe theksuan se lindja në shtëpi do i sillte probleme shëndetësore.

Lajme