Halil Kastrati jep një lajm të madh

Halil Kastrati jep një lajm të madh

Hoxha i njohur nga Prizreni, Halil Kastrati vazhdon me humanizmin e tij.

Edhe pse ai po përballet me sëmundjen e vështirë të djalit të saj, kjo nuk e ndalë që të ndihmojë familjet me nevojë, shkruan ORAinfo. Këtë ai e bën në forma të ndryshme dhe të veçanta.

Halili është shumë aktiv në rrjetet sociale, ku bën postime nga më të ndryshmet.

E së fundmi ajo ka treguar se do ta ndihmojë edhe një familje tjetër

Për këtë familje ai ka përgatitur një surprizë të madhe.

Lajme