Gjate Vikendit Ora Policore prej Ores 17:00 deri ne 05:00…

Gjate Vikendit Ora Policore prej Ores 17:00 deri ne 05:00…

Këtë vikend pritet që ora policore të filloj nga ora 17:00 dhe të zgjas deri në orën 05:00 të mëngjesit. Këtë për Faktor e ka thënë një anëtarë i Komisionit për Sëmundje Infektive si një nga masat e planifikuara për të përballur me rritjen e numrit të rasteve me kovid-19. Për momentin nuk është në lojë opsioni i mbylljes totale gjatë dy ditëve të vikendit. Por prap se prap mbetet të shohim vendimin zyrtarë.

Lajme